Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Rólunk/Hogyan támogathat?

Hogyan támogathat?

MIT AJÁNLUNK TÁMOGATÓINKNAK?

Elvünk: úgy kérünk, hogy adunk is. A mai magyar társadalomban, de az üzleti életben az egyetlen elfogadható fizetőeszköznek a pénzt tekintik. Nonprofit szervezet lévén a nekünk nyújtott szolgáltatásokért csak a legritkább esetben tudunk pénzzel fizetni.
Ezt elkerülendő arra törekszünk, hogy a szükséges szolgáltatásokat támogatás formájában kapjuk meg. Tudjuk azonban, hogy senki nem ad, vagy nem szívesen ad ingyen. Éppen ezért kidolgoztunk egy együttműködési lehetőséget, amelyet minden támogatónknak felajánlunk:

Közhasznú szervezeti minősítésünknek köszönhetően a bennünket támogatók adományaik után adókedvezményt érvényesíthetnek.
A támogatásról adományigazolást bocsátunk ki.

Alapítványunk évente több akcióval próbálja felhívni a rákbeteg gyermekek helyzetére a társadalom figyelmét. Egy-egy ilyen alkalom nagy segítséget nyújt céljaink népszerűsítéséhez és eredményeink növeléséhez. Akcióinkat általában jelentős médiakampány kíséri. Kampányaink részét képező reklámhordozó felületeken lehetőségünk van a bennünket támogató partnerek logójának kihelyezésére, nevének feltüntetésére, ezáltal a bennünket támogatók egyértelműen elkötelezik magukat céljaink mellett és maguk is média-megjelenéshez juthatnak.

Az elektronikus és írott médiákban közölt - a Gyermekrák Alapítványról szóló - interjúkban, riportokban lehetőségünk van támogatóink megnevezésére. Felismertük azt a lehetőséget, hogy egyes cégeknek komoly segítséget jelent, ha a bennünket támogatók között segítjük a partneri együttműködés létrejöttét. Ennek szellemében megszervezzük azokat a találkozókat emberek és cégek között, amelyek létrejöttére a mi közvetítésünkkel sokkal nagyobb esély van. Tudjuk, hogy a kapcsolat komoly tőke, amely nem csak nekünk kell, hogy kamatozzon, hanem támogatóinknak is. Széleskörű társadalmi kapcsolatrendszerünk úgy külföldön, mint belföldön már bebizonyította, hogy a Gyermekrák Alapítvány értékes lehetőségekkel rendelkezik. 

Marketing munkánkat - a cél érdekében - bármely támogatónk marketingstratégiájával összehangoljuk. A felsoroltakon kívül van még valami! Mosolygó, reménytől sugárzó arcokat tudunk adni támogatóinknak.
A gyermekek reménységét, akik csak bennünk és a bennünket támogatókban bíznak.

KÉRJÜK, TÁMOGASSÁK A GYERMEKRÁK ALAPÍTVÁNYT!
Készpénzzel, természetbeni juttatással, vagy akár egy ötlettel, egy jó szóval!
MINDEN SEGÍTSÉG SZÁMÍT!

20350 olvasás | 2004-09-30 18:56:06

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 636 424