Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Kérések

Mónika édesanyjának kérése

 

A jobb olvashatóság kedvéért a levelet gépelt formában is közzétesszük:

Tisztelt Elnök Úr!

 

Kislányomnál 18 hónapos korában rosszindulatú agydaganatot (anaplasztikus ependymoma) diagnosztizáltak. Sajnos olyan kényes területet bántott, ahonnan műtéti úton eltávolítani teljesen nem lehetett. Kemoterápiás kezelést kapott, de a kezelőorvosunk közölte a tényt: a daganat rezisztens a citosztatikumokra és a sugárra is. Talán lelassíthajuk az újabb kialakulást, de meg nem akadályozhatjuk.

Mivel ezt elfogadni egy szülőnek lehetetlen, próbáltunk más megoldást keresni. Így jutottunk el az alternatív terápiás kezelésekhez, ami meghozta a várva várt eredményeket, a kezdeti rossz diagnózisok ellenére. Nem sokkal ezután regisztráltunk az Alapítványnál. Szeretném megköszönni az évek alatt nyújtott és még most is nyújtó segítségüket. Mind az anyagi, mind a táplálék-kiegészítők nagyon sokat segítettek kislányom felépülésében, gyógyulásában, hiszen mindenki tudja, hogy egy egyszerű multivitamin is milyen sokba kerülhet.

Külön nagyon köszönöm, hogy soha egyetlen pillanatig sem kellett kellemetlenül éreznem magam az adományok miatt, mert a kedves munkatársak, ott dolgozók tapintata, kedvessége nagyon sokat jelent. Mindezek után most mégis egy újabb segítséget szeretnék kérni. 

Moncsi nagy kedvence a nagy sikerű „Violetta” című Disney gyerekműsor. Augusztus végén, amikor épp 8. születésnapját ünnepelnénk, a film szereplői koncertet adnak az Arénában. Kislányom ezt megtudva persze, hogy szeretné születésnapi ajándékként. Tudom, hogy vannak ennél fontosabb, nagyobb prioritást élvező dolgok, most mégis úgy gondoltam, hogy meg kell próbálnom valahogy ezen kérést megvalósítani. A koncert idejére lassan összegyűjthetnénk a jegy árát, de mivel hatalmas érdeklődés övezi, záros határidőn belül kellene megvásárolnom. Ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak…. 

Nagyon hálás lennék, ha az Ön és az Alapítvány segítségével ez sikerülhetne. Igazi születésnapi ajándék lehetne egy olyan kislánynak, aki soha semmit nem kér tőlünk, ellenben küzd a betegségével, elkezdte az első osztályt, ahol kitűnően teljesít, dacára annak, amin keresztülment…

Bízom abban, hogy kapunk segítséget ehhez, és utána egy boldog kislány köszönetét is tolmácsolhatom a magunké mellett.

 

Tisztelettel: K. Mónika

Bp. 2015. 02.10.

« Vissza | 1208 olvasás | 2015-06-30 12:09:00

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
49 565 161