Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊

Főoldal

 

 


 


 

A Rákellenes Világnap alkalmából csatlakozzatok Alapítványunk küldetéséhez, adományotokkal Ti is részesei lesztek egy-egy rákos gyermek megsegítésének.

 

 

A támogatott gyermekek fotói irodánk falán nap mint nap megerősítik bennünk, hogy értük dolgozni minden erőfeszítést megér.

Bankszámlaszámunk: Erste Bank: 11600006-00000000-40301408

 

Köszönjük!

 


Egy újabb önzetlen támogató segíti Alapítványunk karitatív munkáját.

A „Gyönyörű haj mindenkinek jár!” címmel indított kampányt Dr. Bögöthy Zsolt gyógyszerész.

A szakember kifejlesztett egy hajnövekedést elősegítő terméket, mely kiváló minőségű természetes alapanyagokból előállított, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítmény.

A felajánlása szerint minden értékesített termék után 500 Ft-tal támogatja Alapítványunk paróka készítési programját legalább egy éven keresztül.

Továbbá 50.000 Ft befizetésével járult hozzá a rákos gyermekek egyéb támogatásához.

A termék neve HAIRBOOM, kereskedelmi forgalomban kapható.

Köszönjük a nemes felajánlást!


Balogh István Alapítványunk elnöke és Dr. Bögöthy Zsolt gyógyszerész


Balogh István Alapítványunk elnöke és Dr. Bögöthy Zsolt gyógyszerész

https://hairboom.hu


 

 

Kedves Támogatóink!
 
Az idén 37 millió 656 ezer 872 forint adomány érkezett Alapítványunkhoz 6.458 adózó szja 1%-os felajánlásából.
 
KÖSZÖNJÜK minden egyes támogatónknak, hogy a Gyermekrák Alapítványon keresztül segíti a rákos beteg gyermekek gyógyulását!

 


Nem mindennapi felajánlás a rákos gyermekek gyógyulásáért

Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka a Haditechnika Fiataloknak című könyv szakmai társszerzőjeként saját honoráriumát ajánlotta fel Alapítványunknak, hogy ezzel járuljon hozzá a rákos beteg gyermekek gyógyulásához.

Továbbá, ezzel a nemes felajánlással a Magyar Honvédségben szolgáló katonák figyelmét is szeretné felhívni az önzetlen támogatás fontosságára, hogy legyenek aktív részesei a társadalmi felelősségvállalásnak.

Az adomány jelképes átadására Tatán a MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyában került sor a könyv hivatalos bemutatóján. Ezzel egy időben láthatta a nyilvánosság a Magyarországon itt szolgálatba állított első két Leopard 2A4 típusú, német gyártású harckocsit is.


Gyermekrák Alapítvány Adószám: 18161007-1-42


 

 

Egèszsègben ès Sikerekben Gazdag, ès Nagyon Boldog 2020-as èvet kívànunk
minden Kedves Tàmogatónknak
ès az összes ràkból gyógyult vagy mèg gyógyuló Gyermeknek ès Csalàdjànak!

 


 

 

Legyen az ünnep csendes, mint szíved dobbanása,
Legyen békés, mint a hó hullása.
Legyen szép, mint gyertya ragyogása,
És vidám, mint gyermek kacagása.
 
Boldog Karácsonyt!

 


 

 

Újabb támogatás a rákos gyermekek gyógyulásához

 

Jelentős összegű terméktámogatással bővült a táplálék-kiegészítők sora, amit Alapítványunk továbbra is térítésmentesen biztosít a rászoruló rákos beteg gyermekeknek

 

Támogatási Szerződés aláírása, Surányi József ügyvezető igazgató és Balogh István a Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet elnöke


Köszönjük a Tattoopartner kft. és a Vans Hungary támogatását!

 

Köszönjük a Tattoopartner kft. 665.000 Ft-os támogatását, melyet a Vans Hungary által biztosított és tetováló művészek által kifestett cipők árverezéséből gyűjtöttek össze.

 


 


A Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet a támogatóinak köszönhetően már 21 éve segíti a rákos gyermekek gyógyulását.
 
Adója 1%-ának felajánlásával támogassa Ön is a daganatos betegséggel küzdő gyermekeket.
 
Köszönjük!
 
Adószámunk: 18161007-1-42

 

 


 

 

Köszönjük a Tattoopartner kft. felajánlását, melyben 30 pár Vans Hungary által biztosított és tetováló művészek által kifestett cipőket bocsátanak licitálásra.

 

A teljes bevétellel a Gyermekrák Alapítványon keresztül
a rákos beteg gyermekek gyógyulását támogatják.
A cipők, és a licittel kapcsolatos további részletek
az alábbi facebook bejegyzésben láthatóak.
Licitálni május 1-jéig lehet.

 


 

 

A Tech Mahindra cég is segíti Alapítványunk munkáját.
Az adomány átadásán több éve támogatott gyermekek is részt vettek.

 

 

 

 


 

Köszönjük a támogatást!

 

OVB Pályázati Program megvalósulása - Gyermekrák Alapítvány

 

2017 július 12. OVB Vermögensberatung Kft.

 

Az 1997. óta működő Gyermekrák Alapítvány célja, hogy elősegítse a megbetegedett gyermekek gyógyulási esélyeit, valamint orvostechnikai eszközök, diagnosztikus műszerek megvásárlásával támogassa a rákos gyermekeket kezelő kórházakat és egészségügyi intézményeket.

Az Alapítvány vállalja a betegség miatt elszegényedett családok rendszeres anyagi és természetbeni támogatását. Számukra térítésmentesen biztosítják a szupportív – helyreállító – terápiához nélkülözhetetlen vitaminokat, táplálék-kiegészítő készítményeket.

Az adomány átadásakor a támogatásban hatalmas részt vállaló Igazgatóság vezetője, Vajay György elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan cégnél dolgozhatunk, ahol a társadalmi felelősségvállalás kiemelkedő figyelmet kap, és nemcsak a pénzügyek területén. Az OVB Pályázati Program segítségével 1.200.000 Ft adományt juttatott el Igazgatóságunk a Gyermekrák Alapítvány részére. Az átadáskor lehetőségünk volt beszélgetni az Alapítvány elnökével, Balogh Istvánnal, aki hosszú évek óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy egy jótékony szervezeten keresztül tudjon támaszt és segítséget nyújtani a beteg gyermekeknek, hozzátartozóiknak és a betegeket gyógyító kórházaknak, egészségügyi intézményeknek.

A rák nem ismer határokat, ezért felvállalták, hogy a Magyarországon megbetegedett gyermekeken kívül segítséget nyújtanak az ország határain túli rákos magyar gyermekeknek is. Számos erdélyi, kárpátaljai és vajdasági rákbeteg gyermeket támogatnak. Minden adomány, függetlenül a formától és értékétől, igazi segítség és végtelen hálával fogadják. Megható volt látni a sok fényképet a falon, amelyek gyógyult, mosolygós gyermekektől érkeztek. Egyértelmű, hogy a kitartó munkának, összefogásnak és támogatásoknak van eredménye!”


A Vajay Igazgatóság vezetője átadja az adományt


Gyermekrák AlapítványIroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
49 572 127