Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Levelezések/Kérések

Miklós édesanyjának levele

A jobb olvashatóság kedvéért a levelet gépelt formában is közzétesszük:

 

Kedves Balogh Úr!

Azért próbálok Ön felé vagyis Alapítványukhoz fordulni kisfiamnak Miklósnak a kedvében járni, Ő is Önben bízik, így próbálom kérését pár sorban leírni.

Tudom, mivel már 5 éve gyógyultnak van nyilvánítva, az Alapítványtól sem jön már a 2 havi támogatás, de nagyon szíve vágya egy laptop, amin könnyebben és ügyesebben fejlődhetne és tanulhatna, segítségére lenne, mivel 6 osztályos magántanuló, de nagyon le van maradva. Régebben a Gyermekmentő Alapítvány felvette a kapcsolatot velünk akkor műtötték meg Mikit a bal térdében 2010-ben daganatot észleltek, és Valentin napi kérésnek lehozták Enyingre a J. Bharátot,, ígért fűt, fát, havat össze, akkor indult G. Edinával a Fem 3-on ment a műsor.

Ígért anyagi segítséget, Miki kedvenc zenekarát az Irigy Hónaljmirigy együttessel, hogy elhozza őket és a laptopot (Ebből az ígéretből nem lett semmi), csúnyán becsaptak és a kis gyereket is átverte. Utána felvettem az alapítvánnyal a kapcsolatot, de hamar leráztak azzal, hogy már daganatos gyerekeket nem támogat az alapítvány.

Sajnos anyagi hátterünk, hogy biztosítani neki a kis vágyát nem tudom magamtól megoldani, és az árát sem előteremteni. Már a Csodalámpához sem fordulhatok, mert a betegség kezdetén már kapott egy hordozható DVD lejátszót.

Kérem, Drága Elnök Úr Utolsó reményem Ön.

Köszönettel

T. Miklós édesanyja Enyingről

 

Alapítványunk válaszát ide kattintva olvashatják

« Vissza | 1438 olvasás | 2015-03-16 14:10:21

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
52 352 291