Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Levelezések/Kérések

Dani édesapjának kérése

Tisztelt Balogh Úr, Kedves Viktória!

 

K. Dani apukája vagyok.

2014. május 22-én az egri kórházban agydaganatot diagnosztizáltak a 6 éves kisfiamnál, Daninál. A daganat az agytörzs és a kisagy között helyezkedett el. Sürgősséggel Budapestre, az OKITI gyermek idegsebészetére szállították, ahol május 24-én életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A műtét  jól sikerült, sajnos a patológiai vélemény szerint a daganat rosszindulatú. (Medulloblastoma, grade IV).

 

2014. július-augusztusban az Országos Onkológiai Intézetben 30 alkalommal kapott sugárkezelést. Június 10-én megkezdték kemoterápiás kezelését a a SOTE 2 sz. Gyermekklinika Onkológiai Osztályán, mely kezelés jelenleg is tart.

Kezelőorvosai véleménye szerint a terápia minimum 1 évig tart, majd ezután fenntartó kezelésekre lesz szükség. A betegség mind lelkileg, mind anyagilag megviseli bennünket.

 

Sajnos Danit a betegsége korlátozza mozgásában, próbálunk minél több időt könyvekből olvasni, mesélni neki,  de főleg TV nézés, vagy elektronikus játékok kötik le. Daninak vágya egy Iphone telefon. Tudom, hogy még kicsi, hogy ilyen telefonja legyen, de a testvérének ilyen van és nagyon sok olyan játék van, melyet szeret és csak ilyen típusú készüléken játszható. Lepróbáltam, más típusú  okos telefonnal nem lehet csatlakozni az IOS rendszer miatt, hogy együtt játszhassanak.

Sajnos most anyagilag nem engedhetjük meg, hogy Danit meglepjük egy ilyen készülékkel. Kérem amennyiben lehetőség van rá segítsék Danit, hogy nehéz napjait könnyebbé tudjuk tenni.

 

Üdvözlettel: 

K. László 

 

Alapítványunk válaszát ide kattintva olvashatják

« Vissza | 1337 olvasás | 2014-12-11 11:56:38

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
52 350 700