Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Levelezések/Kérések

Levente édesanyjának kérése

Gyermekrák Alapítvány

 

Tisztelt Gyermekrák Alapítvány, tisztelt Elnök úr!

 

Kisfiam, É. Levente áprilisban másfél évesen került a Miskolci Megyei Kórház Gyermek-onkológiai osztályára, ahol high-risk neuroblastomát diagnosztizáltak nála. A kemoterápiát azonnal megkezdték, amely a napokban, július közepén ért véget. (Kezeléseivel kapcsolatos zárójelentéseket az Alapítvány részére átadtam.)

 

Anyagi lehetőségeink nagyon korlátozottak (az egy főre eső jövedelmünk kb. 17.000 Ft), így hálásak vagyunk minden segítségért, amelyet ismerős és ismeretlen emberektől kapunk.

 

Reményeink szerint kisfiammal novemberben haza mehetünk a kórházból, de sajnos nincs hová mennünk, mivel az albérlet, ahol eddig laktunk alkalmatlan arra, hogy a szükséges körülményeket megteremtsük Leventének (vizes, dohos falak, teljes komfort hiány). Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan lakást tudjunk venni, amely végleges megoldást jelent a számunkra ahhoz, hogy Leventét biztonságban tudjuk.

 

Élettársam közmunkát végzett, és nagyobbik kisfiunkat Ő látta el, de időközben kiderült, hogy állapotos vagyok harmadik gyermekünkkel, amelyet a helyzetünkre való tekintettel nem szerettünk volna vállalni, de Levente kezelőorvosai szerint a születendő gyermekünk őssejtjei megmenthetik beteg kisfiúnk életét, ezért elvetettük az abortusz gondolatát. Jelenleg az állapotom miatt sajnos nem tudok folyamatosan a kórházban maradni, így élettársam rákényszerült arra, hogy a közmunkát is feladja, és alkalmi munkákból próbál pénzhez jutni, de ha szükséges Ő tud a kórházban lenni Levente mellett.

 

Voltak különféle jótékonysági rendezvényeink, és az RTL Klub is segítséget nyújtott, így eddig sikerült kb. 1,5 millió forintot összegyűjteni. 4,6 millió forintért tudnánk olyan kis házhoz jutni, amely nem szorul felújításra, és Leventének saját szobát tudnánk kialakítani benne.

 

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire hálásak vagyunk az Alapítványnak, a havi támogatásért és a táplálék kiegészítőkért, de sajnos további anyagi segítségért kell, hogy forduljak Önökhöz, mert a kisfiúnk élete forog kockán, és ez nem engedi meg azt, hogy szemérmes vagy szégyenlős legyek, és ne merjek kérni.

 

Tudom, hogy az Alapítványhoz nap, mint nap fordulnak bajba jutott szülők segítségért, így nagy teher és felelősség van az Önök vállán, és a döntés soha nem lehet könnyű, de kérem, ha látnak lehetőséget arra, hogy támogassanak minket anyagilag ezen célunk elérésében, tegyék meg. A házat gyermekeink nevére szeretnénk megvásárolni Taktaharkányban, mi szülők csak haszonélvezők lennénk.

 

Budapest, 2014

 

Tisztelettel és köszönettel

 

D. Szabina

 

Alapítványunk válaszát ide kattintva olvashatják

« Vissza | 1485 olvasás | 2014-11-21 09:53:48

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 414 361