Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Nekünk írták

Milán édesanyjának köszönőlevele

Kedves Gyermekrák Alapítvány!

Milán szerencsésen túl esett a műtéten, ami a Debreceni Idegsebészeti Klinikán történt. Az orvosa B. László professzor szerint is minden rendben ment. A jobb szemén a látás eddig is nagyon kevés volt, de most már csak fényt és árnyékot érzékel vele.

Bal szemének látása csak kissé csökkent. Decembertől újra szedni fogja a gyógyszereket, amik segítenek abban, hogy a daganatmaradvány ne nőjön. Milán nagyon gyorsan visszanyerte erejét a műtét után, amiben akaraterején kívül nagy szerep jut azoknak a vitaminoknak és étrend-kiegészítőknek, amit a Gyermekrák Alapítványtól kapunk.

A debreceni egy hét nagyon nehezen telt számunkra, hiszen nem számíthattunk látogatókra, mivel a család és a barátok 400 km-re voltak tőlünk. Szerencsére arra volt lehetőség, hogy én Milánnal maradhassak egész végig és lélekben a többi számunkra kedves ember is velünk volt.

Végül az utolsó napra sikerült Milán számára egy nagy meglepetést szerezni. Kedvenc együttese a Tankcsapda meglátogatta őt a Debreceni Klinikán. Nagyon hálásak vagyunk a fiúknak, hogy bevállalták.
Kedvesek, közvetlenek, együtt érzőek voltak és nagyon-nagy örömet okoztak Milánnak. Mindenképp szerettük volna a Gyermekrák Alapítvánnyal Milán örömét megosztani.

Köszönjük szépen a sok-sok segítséget, amit Önöktől kapunk. Jó egészséget kívánunk az Alapítvány valamennyi dolgozójának és a támogatóinak is!

Szeretettel: Milán és a T. család nevében, Tné S. Erzsébet

« Vissza | 1284 olvasás | 2016-12-05 12:45:19

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 238 739