Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Nekünk írták

A BAZ Megyei Kórház köszönőlevele

A BAZ Megyei Kórház ezzel a tablóval köszönte meg több éves támogatásunkat:

 

Köszönetünket fejezzük ki Balogh István Úrnak a Gyermekrák Alapítvány elnökének, valamint mindazoknak, akik a Gyermekrák Alapítványt támogatták

Az alapítvány az elmúlt évek során több 100 millió forint adományt jutatott osztályunk részére, melyek a gyermeksebészeti műtő jelentős fejlesztését tették lehetővé. A támogatás több évre visszamenő. Elsőként laparoscopos eszközöket, mikro-műszereket és egy ultrahangos szövetvágó készüléket kaptunk, majd ezt követően egy 40 éves műtőlámpa kiváltására egy korszerű LED technológiájú műtőlámpa került beszerzésre. Az alapítvány további támogatásaként a következő évben egy szintén nagy értékű, korszerű HD technológiájú endoszkópos készüléket kaptunk, mely mellkasi, hasi és traumatológiai műtétek elvégzéséhez és diagnosztikához alkalmas. 2015. egy különleges év volt számunkra, mert ekkor a műtő szinte legrégebbi eszközét, egy több mint 40 éves műtőasztalt cserélhettünk le egy olyan korszerű elektronika által vezérelt asztalra, mely röntgennel átvilágítható és a műtéteinkhez szükséges összes pozícióba beállítható, valamint az alapítvány jóvoltából egy modernt, XXI. századi technológiát képviselő röntgen képerősítőt is magunkénak tudhatunk. A társadalom szavakban azt az elvet vallja, hogy legfőbb értékünk a gyermek, de ezt a mindennapokban nem érezzük. Folyamatos fejlesztésre van szükségünk, melyet a Megyei Kórház önálló forrásból nem tud vállalni. Az adójuk 1%-át felajánló, jó szándékú embereknek köszönhetően az Alapítvány a Gyermeksebészeti Betegekért erejéhez mérten eddig is a betegellátás mögött állt, azonban a Gyermekrák Alapítvány által nyújtott támogatást, segítséget soha nem tudta volna elérni.

Köszönetünket fejezzük ki a Gyermekrák Alapítványnak, mely osztályunk történetében egyedülálló fejlesztést valósított meg a modern betegellátásért.

« Vissza | 1171 olvasás | 2015-12-15 12:45:19

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 238 709