Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Nekünk írták

Dominik családjának levele

 

A jobb olvashatóság érdekében a levelet gépelt formában is közzétesszük:

 

 

Tisztelt Balogh István úr, és Gyermekrák Alapítvány!

 

Ezúton szeretnénk hálánkat kifejezni Önöknek. Immárom két éve elmúlt, hogy Önök támogatnak bennünket a nagyon sok fajta táplálék-kiegészítőkkel és minden hónapban az 

5000 Ft pénz támogatással. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk érte. Dominik nagyon jó egészségnek örvend és ezt Drága Balogh István úr önnek és az Alapítványnak is köszönhetjük, mert kisfiúnk megapata önöktől azt a sok kiegészítőt, ami az egészségéhez nagyon szükséges volt, és így tudott gyógyulni annak ellenére, hogy minden kezelés után legyengült az állapota. Nagyon jó egészségnek örvend. Köszönjük szépen. Nagyon hálásak vagyunk. Nem hiszem, hogy önök nélkül idáig jutottunk volna. Nem mertem volna adni Dominiknak más terméket. Amikor Balogh úr előadást tartott nekünk kisfiam betegségéről, teljesen meggyőzött bennünket, hogy ezek a kiegészítők igenis segítenek meggyógyítani kisfiúnkat.

Hálásan köszönjük. Míg élünk nem tudjuk megköszönni, amit nekünk nyújtottak. Kisfiúnk boldog lett ismét, és nagyon jó az idegállapota, ami sajnos nagyon kivolt. Mára elmúlt.

Köszönetet szeretnék még mondani Drága Viktóriának. Mindig van egy-két nyugtató kedves szava hozzánk. Minden találkozás nagyon nagy öröm. Dominik az első találkozásnál kapott egy orángután majmot, ami a mai napig nagyon nagy örömöt okoz Dominiknak. A nehéz napok alatt végig velünk volt és kezelődött kisfiúnkkal együtt. Én hiszem, hogy ez a kis ajándék is hozzásegítette Domikát a gyógyuláshoz. Nagyon szépen köszönjük.

Írhatnék még nagyon sok sort Drága Balogh István úr, de igazából nem fejezné ki az érzelmeinket.

Nagyon hálás szívvel zárom soraimat.

A legnagyobb köszönetünk és a Legmélyebb Tiszteletünk Balogh István úrnak és Nagyrabecsült munkatársainak.

 

Köszönjük szépen: Á. Ferencné

       Á. Ferenc

       kisfiúnk Á. Dominik

 

« Vissza | 1076 olvasás | 2015-07-31 12:02:17

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 238 791