Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Nekünk írták

Virág édesanyjának levele

A jobb olvashatóság kedvéért a levelet gépelt formában is közzétesszük:

 

Tisztelt Gyermekrák Alapítvány

 

Ezen levelem írásával engedjék meg, hogy köszönetet mondjak Önöknek a hosszú évek által nyújtott segítségükért, és természetesen azért, hogy bármikor megkerestem Önöket, készséggel segítettek mind anyagilag, és talán ami ennél is fontosabb a lelki támaszban.

Sajnos az élet során szerzett tapasztalataim azt igazolják, hogy igen kevés az olyan ember, mint Balogh István elnök úr és kedves kolléganői, akik örülnek, ha segíthetnek. 

Kislányom V. Virág 2002-ben kapta meg e szörnyű betegség egyik fajtáját, kisagy rosszindulatú daganatát. Most 2014 és Virág gyógyult, igaz a hosszú kezelések során sok szenvedés árán, de küzdött és Önök mellettünk voltak. Mindezt Önök tudják, hiszen számtalan levelet írtam Önöknek, így volt ez legutóbb is, amikor végső elkeseredésünkben fordultunk Önökhöz. 

Virág haja sajnos a sok kezelés miatt teljesen kihullott, és sajnos minden erőfeszítésünk ellenére, számos hajkezelés sem segített abban, hogy újra nőjön. Így arra az elhatározásra jutottunk, hogy készíttetünk egy parókát. Megkerestem Önöket körülbelül egy hónapja, és Önök azon módon válaszoltak és a legnagyobb örömünkre immár el is készült a kívánt paróka, ami természetes hajból készült Virág számára.

Engedjék meg, hogy még egyszer megköszönjem Önöknek készséges munkájukat, megértésüket, anyagi támogatásukat, lelki támaszukat.

Hálás köszönettel, drága gyermekem Virág nevében.

 

Őszinte tisztelettel

G. Tünde

2014.12.22.

 

« Vissza | 2055 olvasás | 2015-01-07 12:03:10

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 268 840