Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Levelezések/Nekünk írták

Zsolt levele

Tisztelt Balogh Istvàn Elnök Úr!

 

Levelem annak köszönhető, hogy a mèdiàban megjelent sajtóközlemènyek mèlysègesen felkavartak, ès felhàborítottak!

Kérdem én, M. Zsolt: \" van e fogalma az illetőnek aki rágalmaz, ès mindenfèle fiktív àllítàst hord össze mindenfèle alap nèlkül. El tudja e kèpzelni milyen lehet egy 13 èves fiúnak megtudni azt, hogy a halàlos kór megtàmadta!?\"
Nem rèszletezem, mivel leírhatatlan gondolatok ès èrzelmek! Nem,  nem pokoli! Annàl rosszabb!  Megkèrdeztem sajàt magamtól, hogy vajon mi rosszat vètkeztem????

Nem ez a lènyeg,  hogy az èletemet írjam meg! De hol szerènyebb,  hol jobb módban èltem csalàdommal! \"tedd fel a kèrdèst magadban! Lejjebb tudod adni az èletszínvonalt amit elèrtèl?\"
Hazudd sajàt magadnak azt, hogy minden gond nèlkül! 
Nem,  úgy hogy ne fàjjon nem! Hogy jön ez ide? A csalàdom: 2 bàtyàm ès èdesanyàm rengeteg mindenről mondott le gyógyulàsom èrdekèben, mert ahogy anyukàm mondaná: - egy beteg gyermeket 3x annyi pènzbe kerül felnevelni! 
Mièrt? Mert mikor mit van kedve enni es mire megèrkezik a kedvenc gabonapelyhem màr nem is kívànom! Minden Nap vidèkről bejàrni a kórhàzba? 
Ès amikor màr nincs lejjebb mit teszel? Elvesztette èdesanyàm a jólfizető àllàsàt mert nekem rà volt szüksègem minden àldott nap reggeltől estig! A szeretetre!!!!! Amit bem vehetsz meg pènzèrt ahogy az egèszsêgedet sem!!!! 
Elfogyott minden tartalèk, amit lehetett eladtak èdesanyàmèk, de mikor màr nincs mit ès nincs hova lejjebb adni mert inkàbb ad nekem enni az a 3 ember mint sajàt maguknak!!!!
Kèrdem èn! Hol lennèk,  ha a Gyernekràk Alapítvàny nem tàmogatja èdesanyàm utazàsi költsègèt akire minden bap szüksègem volt!?
Miből vàsàroltunk volna vitaminokat ha nem volt arra sem pènz, hogy anyàmèk egyenek?
A legfőbb!!!! Hogy mehettem volna haza. Majd 8 hónap elkülönîtőbe zàràs utàn, ha az önzetlen segîtsèget nem kapjuk meg, hogy a lakàsunk ki legyen festve ès könnyen tisztítható bacilusmentes steril lakàsunk legyen????
Ki adta volna meg ezeket nekünk? Mindenki ígèr!!!! Senkisem olyan szegèny a mai vilàgban?, hogy îgèrni ne tudjon! Undorítónak tartom!!!!
Ezzel ellentètben az alapítvànytól sosem îgèretet,  hanem ÖNZETLEN vissza nem tèrîtendő tàmogatàst kaptunk! Engem szemèlyesen szàllîtottak azzal a bizonyos mentőautóval, kaptunk minde. Karàcsonkor èlelmiszerutalvànyt is, ami nèlkül nem tudtunk volna kařàcsonyi vacsoràt teremteni!

Sosem fogom elfelejteni azt asok segítsèget ès törődèst amit nem csupàn anyagiak hanem lelki szinten is kaptunk!

Mi köze az nyilvànossàgnak ahhoz, hogy ki mire költ, mennyi fizetèse van? Mièrt nem turkàlunk miniszterelnökök magànèletèben, vagy esetleg akàr èpp az újsàgíró zsebèben hogy mennyit kapott egy ilyen ocsmàny cikkèrt? Termèszetesen mindenki pènzből èl, de EZ AZ ALAPÍTVÀNY SEGÍT A RÀSZORULÓKON!!!!! 
Csupàn mindössze annyit kaptam szemèlyesen csalàdomtól, hogy felsorolni se tudnàm,  de nem vèletlenül tartok ott alhol èppen most! Nem èlnèk nèlkülük!!!!!! 
16 èves korom óta dolgozom ès próbàlom azt arengeteg elvesztett vagyont visszaszerezni amit èdeanyàmèk egy èleten át összeszedtek, egy èleten àt apàmnak hisz màr nem èl sajnos 17 ève!

\"Ha a te gyermeked beteg lenne te mit tennèl? Otthagynàd a kórhàzban vagy esetleg mindent ràáldoznál önzetlenül a gyógyulàsàra ès kèrnèl segîtsèget emellè? \"

Nem vagyok îró, hogy cikkeket írjak, csak a vèlemènyemet írtam le! Felsorolni alig tudnàm annyi mindent köszönhetek az alapítvànynak! Hol talàlunk mègegy ilyen önzetlen tàmogatót, aki nem kèr cserébe csak annyit: \"gyógyulj meg mihamarabb\" 
Semmi màs mint irígysèg ez a sok cikk ès kommentàr! Fèltèkenysèg mert sikertörtènelmet arat az Alapítvàny egy csodàlatos Vezetőnek köszönhetően aki remek csapatot alkotott ès tiszteletremèltó eredmènyeket tud felmutatni!

Bízom benne, hogy kicsit màs szemlèletet is tudtam mutatni az egèszről! De a híreket ès tànadàsokat szànalmasnak tartom! Miert nem kèrdeznek meg az újsàgírók ràkos gyermekeket vagy azok szüleit? Mièrt fiktív szennyet kell megírni? 
Mièrt sajnàlod attol az embertől ès csalàdjàtol azt amit elèrt????? Azèrt mert neked nem sikerült???? Nèzz tükörbe ès làthatod az illetőt aki megvàltoztathatja a jövődet!

 

M. Zsolt

« Vissza | 1611 olvasás | 2014-01-26 09:18:36

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
52 274 197