Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Levelezések/Nekünk írták

M. Erika : "Szabad-e gondolkodnia az átlagpolgárnak?"

A Gyermekrák Alapítvány (továbbiakban: GyA/ vezetőjéről, Balogh Istvánról /továbbiakban: BI/ és az alapítványról mostanában megjelent negatív sajtókampány semmilyen irányban nem befolyásolt, viszont gondolkodásra késztetett. 

Sok kérdés fogalmazódott meg bennem, amelyeket szeretnék megosztani és mindenkit arra bíztatni, hogy mielőtt hagyná, hogy érzelmileg befolyásolva hecckampányhoz használják, , gondolkodjon érzelem mentesen.

 

Ezeket a gondolatokat szigorúan csak a magam nevében írom, de felhatalmazom azokat, akik olvassák, hogy / csakis változtatás nélkül,/  továbbadják.

 

Nem tudom, hogy BI ártatlan-e vagy sem, de az én szememben az, amíg ezt jogerős ítélet meg nem cáfolja.

 

- a GyA-nak vannak autói. Az autók költségekkel járnak- /sofőrök bére, adója, járuléka, üzemanyag, biztosítás, súlyadó, hatósági engedélyek ára, szervízköltség, vizsgadíj, autópálya matrica, speciális felszerelés , pl oxigénszonda, palack, sürgősségi doboz, stb. 

 

A GyA-nak van ügyintézője,  könyvelője, könyvvizsgálója akiknek fizetni kell-

 

Van irodája, telefonja, papírmunkája, faxa, irodaszere, banki költsége.

 

Az irodának van rezsije.

 

Természetes, hogy egy ekkora alapítványnak van reklámköltsége, aminek mértékét jogszabály határozza meg.

 

Most csak a felmerülő költségek töredékét soroltam fel.

 

/javaslom, hogy egy közgazdasági szakember állítsa össze közvetett és közvetlen költségek listáját, ami  a GyA-ra vonatkozik/

 

 

BI autóhasználatáról: Ha BI akár egyetlen beteg gyermek fájdalmát is megrövidítette,azzal  hogy beült az autóba és  gyorsabban tudta az alapítvány ügyeit - ezáltal a gyerekek ügyeit - intézni, akkor álljon elé az, aki ezt helyteleníti.

 

Miért volt BI autóhasználata vezető negatív hír anélkül, hogy BI-t a hír felröppentésével egyidőben megkérdezték volna?

 

A hatásvadászaton kívül mi indokolta BI gépkocsi használatának rejtett kamerás rögzítését. Normális ember ezt normális kamerával felveheti?

 

Miért nyilatkozhat egy minisztériumi zs rangú tisztviselő következmények nélkül  elmarasztalóan a GyA gazdálkodásáról, hűtlen kezelésről? 

 

Miért nem jár BI-nek az  ártatlanság vélelme?   BI  alapvető jogai következmény nélkül sérülhetnek?

 

Kinek érdeke a GyA megsemmisítése? Nő vagy pénz van a dologban vagy valakinek a retyerutyájának az érdekeit sérti? Vagy épp a GyA megszűnése lenne a retyerutya érdek?

 

Kinek olyan vastag a bőr a pofáján, ki olyan gátlástalan, hogy bírói ítélet nélkül sugall bűnöst, miközben manipulációjával rákos kisgyerekek kétségeit kétségbeeséssé alakítja?. 

 

Végezetül: nem tudom, hogy ebből mi sül ki, de , bármi lesz is a végkifejlet beteg gyermek testekben és lelkekben,és a  szülők reményében , mérhetetlenül nagy kárt okozott az, aki ezt a játszmát ilyen elvtelen módon elkezdte.

 

 

Tisztelettel köszönöm meg mindazok idejét, akik gondolataimat elolvasták..

 

M. Erika

ápolónő

 

 

Személyes kérdés BI-hez megbocsátották-e már Önnek, hogy kb 20 éve, kivonva magát az orvosi paternalizmus alól  bele mert szólni   a saját gyermeke gyógyításába, megmentve ezzel a gyermeke  életét!?

« Vissza | 1646 olvasás | 2014-01-29 16:10:16

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
52 353 607