Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Levelezések/Nekünk írták

F. Gábor levele

Tisztelt Balogh István,

 

Évek óta a személyi jövedelem adóm 1 %-át az Önök alapítványa számára utaltatom át.

 

Ez a jövőben is így fog történni.

 

Hál'Istennek semmilyen szinten nem vagyok érintett,  a családunkban, de még az ismeretségi körünkben sem volt érintett beteg gyermek.

 

Ennek ellenére úgy érzem, hogy Önök megérdemlik a támogatást és erre fogom minden ismerősömet is kérni.

 

Azért ragadtam " tollat " mert úgy éreztem, hogy ebben az erkölcsileg és egyébként  minden tekintetben  hihetetlenül lezüllött országban  meg kell adni a tiszteletet és együttérzést  azon kevés embernek aki szívvel  és minden tehetségével jó ügyet szolgál.

 

Évek óta figyelemmel kisérem heroikus küzdelmét a beteg gyermekek érdekében.

 

Ez az ismételt nemtelen támadás a sajtó részéről elfogadhatatlan, sajnos a morál ide süllyedt, emellett sajnos a mindenkori politika és még az orvostársadalom egy része is inkább akadályokat gördít a tisztességes és jó ügyet felvállalók útjába ahelyett, hogy maximálisan támogatná az ilyen civil vállalkozásokat.

 

Kérem, hogy hasonló erővel és felkészültséggel, továbbra is tegyen meg mindent azért amit felvállalt, talán egyszer eljöhet még az a világ, amikor az ilyen embereket tisztelik meg.

 

Ne legyen szégyenlős, véleményem szerint az Ön munkájáért is jár a tisztességes -akár az átlag sokszorosát elérő - rendszeres jövedelem, az az abnormális, hogy milyen szinten zsákmányolják ki a tanárokat, orvosokat közszolgálatban dolgozókat stb, de az is, hogy az  érintettek bambán bele is törődnek ebbe.

 

Azt, hogy taknyos fiatal politikusok ma már csak milliárdokban gondolkodnak, adót nem fizetnek és eszükbe sem jut bármit a köz érdekében tenni elfogadhatatlan.

 

Az Orvosi Kamara – a politikának erősen lefeküdt – vezetője fizetése is többszöröse az átlag orvosokénak, miért ne lehetne az Ön fizetése is magas?  Miért ne használna bármilyen autót?

Ne törődjön a nemtelen kritikákkal és az irígy sajtómunkások és támogatóik véleményével !

 

Magyarország véleményem szerint egy rendkívül gazdag ország, mert azt a szintű lopás-csalást,  korrupciót, az emberi erőforrások ilyen mértékű elherdálását ami itt folyik pl. Svájc nem bírná ki összeroppanás nélkül !

 

Tartson ki, munkájához a legjobb egészséget és kitartást kivánok, 

 

Üdvözlettel

 

F. Gábor

Szentendre

« Vissza | 1511 olvasás | 2014-01-29 16:05:32

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 268 740