Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Híreink/Adományok

Újra van hajkoronám

A 16 éves fiatal lánynál négy éves korában agydaganatot diagnosztizáltak, melyet hosszú évekig tartó kezelések után sikeresen legyőzött. Alapítványunk a gyógyuláshoz vezető küzdelmes kilenc év alatt rendszeresen támogatta Virágot és családját. A daganatos betegséget közös erővel sikerült legyőzni, de sajnos a kemoterápiás és sugár kezelések mellékhatásai miatt a fiatal lány több éves hormonkezelést is kapott.

Ma már szinte teljesen gyógyultnak érezhetné magát, ha a maradandó mellékhatások miatt a lelki sérülésekből is felépült volna. Virág édesanyja levélben fordult hozzánk segítségért, ahol leírta, hogy lányának hiába sikerült legyőznie a daganatos betegségét, mégsem lehet teljesen boldog. A kezelések mellékhatásai miatt gyermeke magassága elmarad a kortársaitól, és szintén a mellékhatások miatt elveszített hajkoronája a több éves hajkezelések ellenére sem nőtt vissza. 

Az édesanya a kezelő orvosoktól sem kapott semmilyen megoldásra javaslatot. Kétségbeesetten fordult hozzánk azt remélve, hogy kamasz lányát a mi segítségünkkel ismét boldognak láthatja.

Alapítványunk természetesen most is segített, és valódi hajból készítettünk Virágnak parókát, amely teljesen az ő kívánsága szerint lett megformálva.

Amióta átadtuk a parókát, Virág ismét kiegyensúlyozott és most már a lelke is újra ép és egészséges.

 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki felajánlotta levágatott hajtincseit, hiszen nélkülük ez a paróka sem készülhetett volna el.

« Vissza | 2366 olvasás | 2015-01-08 14:35:31

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 414 464