Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet 🔊
Híreink/Adományok

Rákos gyermekek kívánságait teljesítette a Gyermekrák Alapítvány

Alig múlt másfél éves Lilla, mikor orvosai májdaganatot diagnosztizáltak nála. A kicsi lányra több műtét és hosszú hónapok kemoterápiás kezeléssorozata várt. Édesanyjával albérletben élnek, segítség nélkül, szűkös körülmények között. Lilla legyengült immunrendszere miatt közösségbe még nem járhat, így édesanya és kislánya a csíramentessé kialakított szobájukban töltik a kórházon kívüli napjaikat. Lilla imádja a piciknek szóló mesefilmeket, azonban televízióval nem rendelkeztek. Alapítványunk segítségével teljesülhetett Lilla legnagyobb álma: egy televízió.

 

Tilla nyolcéves, leukémiás megbetegedésből gyógyuló nagylány. Tanulásához, iskolai feladatainak megkönnyítéséhez édesapja egy laptop megvásárlását kérte Alapítványunktól. A kérést teljesítettük és bízunk benne, hogy az új készülék a jobb jegyek elérése mellett segíti Tillát a fájdalmas kórházi kezelések mielőbbi elfelejtésében is.

 

Agydaganata miatt számtalan műtéti beavatkozáson van túl Vajki. A nyolc és fél éves fiú egy okostelefont kért, amit szülei minden igyekezetük ellenére sem tudtak számára biztosítani. Édesapja ezért Alapítványunkhoz fordult segítségért. Vajki öröme határtalan volt, amikor átvette a régóta áhított, vadonatúj készüléket. Biztosak vagyunk benne, hogy az internetezésre alkalmas telefon elősegíti Vajki fejlődését, tanulmányi eredményeinek javítását. 

« Vissza | 2283 olvasás | 2014-11-04 12:14:34

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
50 268 868