Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Híreink/Hírek

Anita és Zoé páramentesítő készüléket kapott

Anita és Zoé egypetéjű ikrek. Mindketten veserák-túlélők. Most hét és fél évesek és tombol bennük az energia, de nem volt ez mindig így. Két hónaposak voltak, amikor egy rutin ultrahang vizsgálat során észlelték az orvosok, hogy Zoé veséin daganatok vannak, majd két hónappal később Anita veséin is daganatokat fedeztek fel.

A műtét és a kezeléseket követően egy évig tünetmentesek voltak, amikor sajnos mindkettőjüknél visszatért a rák. Ekkor már a lányok életét csak a veseeltávolítás mentette meg, így most mindkét kislány egy-egy vesével él.

Nagyon sok nehézségen kellet átesniük, de a legnehezebb az volt, amikor Anita egy kezelés ellen olyan hevesen tiltakozott, hogy egy „hisztirohamot” követően éber kómás állapotba került. Az orvosok csak tanácstalanul szemlélték az eseményeket. Végül ikertestvére szólongatásaira tért magához.

Támogatásunkat a betegség kezdete óta rendszeresen biztosítjuk a gyermekeknek, és édesanyjának, aki egyedül birkózik meg a szülői feladatokkal. Legutóbb az édesanya kérésére két db páramentesítő készüléket vásároltunk a lakásuk vizesedése miatt.

A készülékek használatával sikerül Anita és Zoé gyógyulásához a megfelelő páratartalmú lakókörnyezetet biztosítani.

Kérjük, adója 1%-ának felajánlásával segítse Ön is Anita és Zoé teljes gyógyulását!

Köszönjük

 

« Vissza | 2059 olvasás | 2015-04-07 14:44:30

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 410 215