Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Híreink/Hírek

Meglepetés buli Berciéknél

A nyolcéves kisfiúnál tavaly leukémiát diagnosztizáltak orvosai. A kemoterápiás kezelések sajnos nem bizonyultak elegendőnek, ezért a gyermeknél az idén februárban csontvelő-átültetés vált szükségessé. Berci hosszú hetekre a kórházi steril, majd félsteril szobába kényszerülve zárva várta a napok múlását.

Édesanyja – támogatók és barátok segítségével –  csíramentes lakószobát alakított ki számára, hogy kisfiú minél előbb hazatérhessen a kórházból. Berci az otthoni környezetben gyorsan erőre kapott, kitartása, gyógyulni akarása meghozta eredményét, ma már jól van, a teljes gyógyulás útjára lépett. Alapítványunk, a gyermek gyógyulását szem előtt tartva az édesanya támogatási kérésére igent mondott és hozzájárult a felújítási munkálatokhoz. 

Mindazon segítőknek, barátoknak, akik elősegítették a gyermek gyógyulását, a csíramentes lakószoba kialakítását, az édesanya Berci legnagyobb meglepetésére, augusztus 30-ra partit szervezett. A rendezvényen fellépett az Eszertlánc Mesezenekar, a kicsik interaktív mesekorcerten és rögtönzött táncoktatáson vehettek részt, lufit hajtogathattak és persze finomakat ehettek.

A negyven fős társaság együtt ünnepelte a sok szenvedésen átesett kis hős gyógyulását, Berci pedig önfeledten játszott és örömmel fogadta a rá váró ajándéközönt. Alapítványunk munkatársa fiús játékokkal lepte meg az ünnepeltet. Az elérzékenyült gyermek személyesen, igazi nagyfiúsan köszönte meg az ajándékokat.

 

 

 

 

« Vissza | 2385 olvasás | 2014-09-04 15:15:34

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 414 362