Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Híreink/Hírek

Adventi Jótékonysági Koncertet tartott Csézy a rákos gyermekek javára

Az adventi és karácsonyi ünnepek ideje alatt egyre többen érzik úgy, hogy segíteni szeretnének a leginkább rászorultakon, a beteg gyermekeken. Az ünnepi készülődés hangulatában kicsit közelebb kerülnek az emberek egymáshoz és sokkal nyitottabbá válik a szívük.

Alapítványunknál is minden év karácsonya előtt megnövekszik a nemes felajánlások száma.

Ebben az évben az ország egyik legszebb hangú énekesnője, Csézy keresett meg bennünket, hogy egy jótékonysági koncert keretein belül szeretne adományt gyűjteni a rákos gyermekeknek.

Mint mondta: „Célja megvalósításához egy olyan szervezetet keresett, aki hiteles, megbízható, és ahol a támogatók adománya mindig odakerül ahová azt szánták.”

Végül a Gyermekrák Alapítványt választotta, aki a 16 éves munkája alatt bebizonyította, hogy megbízhatnak benne a támogatók és a támogatottak egyaránt.

Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a művésznő a koncert teljes bevételét Alapítványunkon keresztül ajánlotta fel a rákos beteg gyermekeknek.

December 13-án az egri Eszterházy Károly Főiskola és Líceum Dísztermében került megrendezésre a jótékonysági koncert. A díszterem teljesen megtelt a művésznő rajongóival, akiknek egy fantasztikus zenei élményben volt részük, és a belépőjegyük megvásárlásával ráadásul egy nemes célt is támogattak.

Egymás után csendültek fel a szebbnél-szebb karácsonyi dalok. A bensőséges hangulatú koncert végén Csézy személyesen adta át az összegyűlt adományt Alapítványunk elnökének, aki a rákos gyermekek és családjaik nevében is kifejezte köszönetét a művésznőnek, segítőinek és minden jelenlévőnek.

« Vissza | 2599 olvasás | 2013-12-16 12:54:17

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 414 460