Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezet
Híreink/Hírek

Teljesült Bettina vágya, valódi hajból készült parókát kapott Alapítványunktól

Alapítványunk közel két éve támogatja a 21 éves lány felépülését


Tavasszal indítottuk útjára a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászattal közösen a „Neked egy tincs, neki nagy kincs” elnevezésű programunkat. Azóta számos gyermek vágatta le tincseit a fodrászatban, hogy a beteg gyermekek számára paróka készülhessen belőle. Voltak, akik közvetlenül Alapítványunkhoz juttatták el a már levágatott hajukat. Ezekből a levágott tincsekből készült el Bettina parókája. Ezúton is köszönjük az önzetlen felajánlásokat.


Gyermekrák Alapítvány Adószám: 18161007-1-42

Paróka nélkül


Bettinánál és ikertestvérénél már három hónapos korukban diagnosztizálták a rákos betegséget. A daganat tovább terjedésének megállítása érdekében mindkettőjüknek eltávolították az egyik szemét.
Bettinát két évvel ezelőtt ismét megtámadta a gyilkos kór, aminek következtében a másik szeme is veszélybe került. A kezeléseket egy németországi klinikán végezték. A terápiák mellékhatásaként kihullott a haja, emiatt az amúgy is visszahúzódó lány most még inkább kerülte az embereket.
A kihullott haja pótlására mostanáig műhajból készült parókát viselt, ami egyre több kellemetlenséget okozott számára. Szeretett volna egy valódi hajból készült parókát.
A család megromlott anyagi helyzete miatt nem tudta vállalni a paróka készítés költségeit, ezért Alapítványunkhoz fordultak segítségért.

 


Az új parókával


A gyógyulást szem előtt tartva a felajánlott hajadományok segítségével elkészíttettük az új parókát, melyet most már büszkén visel a fiatal lány.
Közös segítséggel visszakapta elvesztett önbizalmát, és ismét teljes értékű fiatal lánynak érzi magát.

« Vissza | 2570 olvasás | 2013-06-27 11:32:16

Iroda
1084 Budapest,
Rákóczi tér 10.
E-mail:
gyermekrak@gyermekrak.hu
Telefon
(1) 217-1034
(1) 217-1035
Ügyfélfogadás
Kedden és csütörtökön:
8:00-15:30
Legújabb média
Eddigi látogatók száma:
59 414 419